SZAKÁLL

SZAKÁLL NÖVESZTÉS ÉS ÁPOLÁS

A szakállnövesztés és szakállápolás gondos odafigyelést igényel, de a megfelelő szakállápoló termékek használatával nem fog problémát jelenteni. A Mr Body szakállápoló szett tagjai között meg fogod találni a számodra megfelelőt. A hatékony és kíméletes arctisztításról a Szakállszappan gondoskodik, a Szakállbalzsam és kétféle szakállolaj természetes és hatékony összetevőkkel járulnak hozzá, hogy miközben az arcbőrödre is jótékony hatással vannak, erősítik, táplálják, egészséges fényt kölcsönöznek az arcszőrzetednek is. A Bajusz- és szakállwax segít kordában és formában tartani, emellett erősíti és egészséges fényt is ad neki.
A teljes körű ápolásért válassz szakállápolóinkból!

Tovább
Kedvencekhez
Bajusz- és szakállwax
Rövid leírás
Tápláló, erősítő összetevőkkel, kondicionáló méhviasszal segít az arcszőrzetet kordában tartani, tartást add a szakállnak és a bajusznak.
2 290 Ft
Kedvencekhez
Szakáll balzsam
Rövid leírás
Növeszted, jól kezelhető szakállat szeretnél? Balzsamunk enyhe tartást ad, miközben ápolja, táplálja nem csak az arcszőrzetedet, de a bőrödet is
4 290 Ft
Kedvencekhez
Rövid leírás
Szakállnövesztéshez ajánljuk. Ápoló, serkentő olajokkal járul hozzá az erős és egészséges arcszőrzethez, regenerálja a töredezett szálakat.
4 290 Ft
Kedvencekhez
Szakáll szappan
Szakáll szappan
Rövid leírás
Nem csak megtisztítja arcod a mindennapi szennyeződéstől, de ápolja bőrödet és gondoskodik az egészséges, fényes arcszőrzetről is.
2 190 Ft
-6%
Kedvencekhez
Szakállápoló csomag
Szakállápoló csomag
Szakállápoló csomag
Rövid leírás
A szakáll növesztése segíthető a megfelelő ápolással. A kendermagolajjal készült termékek segítenek a növesztés serkentésében, puhításában, és ápolásában.
7 590 Ft
8 090 Ft
Kedvencekhez
Rövid leírás
Szakállnövesztéshez ajánljuk, bio olajokkal erősíti szakálladat és táplálja arcbőrödet, ideális választás érzékenyebb, viszketésre hajlamos bőrűeknek.
4 290 Ft

Arc és szakáll mosáshoz válaszd a krémes Szakáll szappant, ami természetes tisztító összetevői mellett szőr erősítő és regeneráló hatóanyagokkal járul hozzá, hogy jó minőségű, egészséges szakállal és bajusszal büszkélkedhess.
A Szakállbalzsam bio shea vajjal és a kendermagolajjal puhítja, ápolja a szőrszálakat, segít megelőzni a töredezettséget, erőtlenséget, szárazságot, amivel szakállnövesztéskor szembesülhetsz.
Kétféle szakállolajat találsz kínálatunkban:
A Szakáll erősítő olajat szakáll növesztéshez és dúsításhoz ajánljuk, vérkeringést segítő natúr olajokkal járul hozzá az erős és egészséges arcszőrzethez, regenerálja a töredezett szálakat.
A Szakállápoló olaj pedig amellett, hogy hozzájárul az erős, egészséges, puha arcszőrzethez a szárazabb arcbőrt is táplálja, védi a kiszáradástól és segít megelőzni, kezelni a viszketést.
A Bajusz- és szakállwax a kendermagolajnak és shea vajnak köszönhetően ápolja, erősíti és fényessé teszi az arcszőrzetet, miközben a méhviasz tökéletes tartást biztosít neki.
Miért válassz minket?
Natúrkozmetikumaink kifejezetten szakállápoláshoz, szakállnövesztéshez készülnek, hatékony alapanyagokkal, kevés illatanyaggal, bőrbarát, parabénmentes, nagyrészt vegán és bio összetevőkkel. Magyar termék, itthon készül a természetes, vegyszermentes férfi kozmetikumok kedvelőinek. Neked.

Tovább