Neked írtam

7+1 tipp a borotválkozáshoz

Mr. Body
2020.04.30 00:35
7+1 tipp a borotválkozáshoz

Borotválkozz reggel! Az arcbőr reggel van a legjobb állapotban a borotválkozáshoz, ezt még fokozhatod egy frissítő reggeli zuhannyal is előtte, hogy még tökéletesebb legyen az eredmény és a frissítő élmény is.

Ne feledkezz meg a pre-shave krémről. Puhítja és előkészíti a szőrszálakat még a borotvaszappan használata előtt.

 

3.NEDVES, FORRÓ TÖRÖLKÖZŐ!

Ha nem közvetlenül borotválkozás előtt zuhanyozol, érdemes forró törölközőbe burkolni az arcod egy rövid időre, hogy még jobban előkészítsd arcbőröd és a szőrszálakat a borotválkozás előtt. Pár lépésből ki tudsz alakítani egy reggeli rituálét, akárcsak egy tradicionális borbélyszalonban.

4.BOROTVASZAPPAN ÉS PAMACS A TÖKÉLETES BOROTVÁLKOZÁS ELENGEDHETETLEN ESZKÖZEI

5.GYENGÉD, DE HATÁROZOTT MOZDULATOK

Borotválkozás közben figyelj arra, hogy ne nyomd a borotvát túlságosan az arcodhoz és arra is, hogy mindig meg legyen kellő képpen fesztíve a bőr és kövesd az arcod vonalait.

6.TARTSD TISZTÁN A BOROTVÁD!

Bármilyen borotvát, pengét is használsz borotválkozáshoz nagyon fontos, hogy borotválkozás közben is öblítsd gyakran és két borotválkozás között is tartsd tisztán az eszközeid. Ezzel nem csak az élettartamukat növelheted meg, de annak az esélyét is csökkentheted, hogy sérülést okozz arcbőrödön.

7.A BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI AFTER-SHAVE RUTIN IS FONTOS!

Alaposan öblítsd le az arcod, majd használj valamilyen after-shave kozmetikumot hogy megnyugtasd bőröd a borotválkozás után.

+1 RENDSZERES ARCÁPOLÁS

Akár minden nap borotválkozol, akár borostád, szakállad van, a férfi arcbőr számára is fontos a rendszeres ápolás, hidratálás így ne feledkezz meg erről sem.