KÉZ

FÉRFI KÉZÁPOLÁS ÉS LÁBÁPOLÁS

Megéri időt fordítani kezed és lábad ápolására. Azon kívül, hogy az egészséges, hidratált bőr az ápoltság hatását kelti, a kiszáradt, berepedezett, megkeményedett bőr kellemetlen és fájdalmas is lehet tenyereden és sarkadon.
Természetes hatóanyagban gazdag termékeink nem tartalmaznak felesleges összetevőket. Az egyszerű kézkrémtől, a durvább, több ápolást igénylő kezekre és lábakra is van megoldásunk.
Válassz natúr, vegyszermentes és bio összetevőket is tartalmazó kéz- és lábápolási palettánkról.

Tovább
Kedvencekhez
Rövid leírás
Natúr kézkrém a puha, ápolt kezekért. Gyors felszívódású hidratáló és regeneráló krém, puhítja a bőrt, ápolja a kirepedezést és bőrkeményedést
4 590 Ft
Kedvencekhez
Rövid leírás
Natúr kézkrém a puha, ápolt kezekért. Gyors felszívódású hidratáló és regeneráló krém, puhítja a bőrt, ápolja a ki
3 590 Ft
Kedvencekhez
Rövid leírás
Gyógyír az extra száraz, kirepedezett, durva bőrre, bőrkeményedésekre. Tápláló, hidratáló, bőrmegújító hatás, segít újra puhává tenni kéz és láb bőrét.
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Rövid leírás
Szabadulj meg a kirepedezett, durva bőrtől. Azonnal érezhető puhaságot ad kezeidnek, emellett egyből a megfelelő táplálást, ápoltságot nyújtja.
Nem vásárolható!

A mindennapos kézápolásra válaszd a Férfi kézkrémet, amely hatékony regeneráló és nyugtató összetevőkkel gyorsan felszívódva segít, hogy kezed puha és ápolt megjelenésű legyen.
Ha többre van szükséged a Kéz-és lábápoló balzsam segít az extra száraz, kirepedezett, durva bőrre, megkeményedett részekre is. Tápláló, hidratáló, bőrmegújító hatású.
A Kéz-és lábradírt érdemes rendszeresen használni, hogy segítsd a bőröd megújulását, finoman radíroz és amellett, hogy karban tartja a bőrkeményedéseket, azonnal érezhető táplálást is nyújt.
Miért válassz minket?
Natúrkozmetikumaink kifejezetten férfi kéz- és lábápoláshoz készülnek, hatékony összetevőkkel, kevés illatanyaggal, bőrbarát, parabénmentes, nagyrészt vegán és bio tartalommal. Magyar termék, itthon készül a természetes, vegyszermentes férfi kozmetikumok kedvelőinek. Neked.

Tovább