KÉZ

FÉRFI KÉZÁPOLÁS ÉS LÁBÁPOLÁS

Megéri időt fordítani kezed és lábad ápolására. Azon kívül, hogy az egészséges, hidratált bőr az ápoltság hatását kelti, a kiszáradt, berepedezett, megkeményedett bőr kellemetlen és fájdalmas is lehet tenyereden és sarkadon.
Természetes hatóanyagban gazdag termékeink nem tartalmaznak felesleges összetevőket. Az egyszerű kézkrémtől, a durvább, több ápolást igénylő kezekre és lábakra is van megoldásunk.
Válassz natúr, vegyszermentes és bio összetevőket is tartalmazó kéz- és lábápolási palettánkról.

Tovább
Kedvencekhez
Rövid leírás
Natúr kézkrém a puha, ápolt kezekért. Gyors felszívódású hidratáló és regeneráló krém, puhítja a bőrt, ápolja a ki
3 430 Ft
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Rövid leírás
Gyógyír az extra száraz, kirepedezett, durva bőrre, bőrkeményedésekre. Tápláló, hidratáló, bőrmegújító hatás, segít újra puhává tenni kéz és láb bőrét.
3 740 Ft
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Rövid leírás
Szabadulj meg a kirepedezett, durva bőrtől. Azonnal érezhető puhaságot ad kezeidnek, emellett egyből a megfelelő táplálást, ápoltságot nyújtja.
3 390 Ft
Nem vásárolható!

A mindennapos kézápolásra válaszd a Férfi kézkrémet, amely hatékony regeneráló és nyugtató összetevőkkel gyorsan felszívódva segít, hogy kezed puha és ápolt megjelenésű legyen.
Ha többre van szükséged a Kéz-és lábápoló balzsam segít az extra száraz, kirepedezett, durva bőrre, megkeményedett részekre is. Tápláló, hidratáló, bőrmegújító hatású.
A Kéz-és lábradírt érdemes rendszeresen használni, hogy segítsd a bőröd megújulását, finoman radíroz és amellett, hogy karban tartja a bőrkeményedéseket, azonnal érezhető táplálást is nyújt.
Miért válassz minket?
Natúrkozmetikumaink kifejezetten férfi kéz- és lábápoláshoz készülnek, hatékony összetevőkkel, kevés illatanyaggal, bőrbarát, parabénmentes, nagyrészt vegán és bio tartalommal. Magyar termék, itthon készül a természetes, vegyszermentes férfi kozmetikumok kedvelőinek. Neked.

Tovább